Spectrolytic

Spectrolitic razvija i proizvodi optičke senzorske sisteme koji korisnicima omogućuju da imaju precizne podatke u realnom vremenu. Primarni cilj kompanije Spectrolytic je da omogući široko dostupuna rešenja za spektroskopiju kroz inovativni portfelj proizvoda.

Spectrolytic premešta moćnu analitičku tehnologiju srednje infracrvene spektroskopije iz laboratorije na teren za najizazovnija merenja u širokom spektru aplikacija i tržišnih sektora.

Analitički spektrometri FTIR  pružaju brzo i precizno merenje u laboratoriji, na linijama ili na terenu koji eliminišu dosadašnji zahtev za skupim i dugim laboratorijskim analizama.
Svi Spectrolotic uređaji su robusni, izrađeni bez pokretnih delova uz minimalnu intervenciju za održavanje. Savršeni za industrijsku upotrebu.

Aplikacije:

  • Monitoring stanja ulja važne promene u mazivu poput oksidacije, nitriranja, sulfacije, Bazni i kiselinski broj i sadržaj vode i parametri koji se odnose na paket aditiva, kao što su antioksidanti, deterdženti, disperzatori i anti-habanje / korozija.
  • Analiza goriva- Za benzin, dizel, biogoriva i druga goriva možemo meriti parametre kao što su sastav aditiva, sadržaj vode, kontaminacije i mnogo više
  • Kontrola kvaliteta hrane –  praćenje parametara direktno iz hemijskih promena u mernom spektru. Sastav bezalkoholnih i alkoholnih pića i utvrđivanje kontaminacije. Analiza mleka, sadržaja ulja u semena repice i maslinovog ulja. Kontrola procesa za prehrambenu industriju.
Print Friendly, PDF & Email
Preuzmite brošuru (PDF)