Ultrazvučne kade za pranje delova i komponenti

Ultrazvučne kade za pranje delova i komponenti koriste ultrazvuk (28 kHz) kako bi se pobudila tečnost koja može biti voda ili rastvarač.  Odabir tečnosti kojom se čisti je u korelaciji sa nivoom zaprljanosti ili predmetom koji je potrebno očistiti.

Prednost ultrazvučnog čišćenje u odnosu na druge konvencionalne metode čišćenja je vidljiva u nekoliko segmenta:

  • Kvalitet i brzina čišćenja i kod komplikovanih geometrija
  • Niski operativni troškovi (deterdžent i struja)
  • Ne abrazvini proces- siguran za najosetljivije delove
  • Čista & ekološka tehnologija

Čišćenje ultrazvukom je pogodno za različite aplikacije i industrije.

Automobilska industrija

Ultrazvučne kade za pranje delova, automobliska industrija, pranje delova motora

Aplikacije : Čišćenje, omašćivanje i pranje glave cilindra; Klipova; Blokova motora;Usisni / ispušni kolektori

Pranje alternatora, Pretvarača / reduktora;Pranje pumpi za gorivo; Pranje i čišćenje hladnjaka; Injektora / karburatora; katalizatora…

Više informacija

Prehrambena industrija

Ultrazvučne kade, pranje plehova, odmašćivanje rerni, prehrambena industrija

Aplikacije: Pranje pekarskih tepsija, kalupa, alata za sečenje, rerni…

Više informacija

Grafička industrija

{"type":"elementor","siteurl":"https://csisupport.rs/wp-json/","elements":[{"id":"69eabd2","elType":"widget","isInner":false,"isLocked":false,"settings":{"editor":"Aplikacije: Čišćenje i pranje štamparskih valjaka ploča, rolera, pranje industrijskih valjaka, keramičkih valjaka, graviranih valjaka, pranje i čišćenje grafičkih ploča. ","drop_cap":"","text_columns":"","text_columns_tablet":"","text_columns_mobile":"","column_gap":{"unit":"px","size":"","sizes":[]},"column_gap_tablet":{"unit":"px","size":"","sizes":[]},"column_gap_mobile":{"unit":"px","size":"","sizes":[]},"align":"","align_tablet":"","align_mobile":"","text_color":"","typography_typography":"","typography_font_family":"","typography_font_size":{"unit":"px","size":"","sizes":[]},"typography_font_size_tablet":{"unit":"px","size":"","sizes":[]},"typography_font_size_mobile":{"unit":"px","size":"","sizes":[]},"typography_font_weight":"","typography_text_transform":"","typography_font_style":"","typography_text_decoration":"","typography_line_height":{"unit":"px","size":"","sizes":[]},"typography_line_height_tablet":{"unit":"em","size":"","sizes":[]},"typography_line_height_mobile":{"unit":"em","size":"","sizes":[]},"typography_letter_spacing":{"unit":"px","size":"","sizes":[]},"typography_letter_spacing_tablet":{"unit":"px","size":"","sizes":[]},"typography_letter_spacing_mobile":{"unit":"px","size":"","sizes":[]},"typography_word_spacing":{"unit":"px","size":"","sizes":[]},"typography_word_spacing_tablet":{"unit":"em","size":"","sizes":[]},"typography_word_spacing_mobile":{"unit":"em","size":"","sizes":[]},"text_shadow_text_shadow_type":"","text_shadow_text_shadow":{"horizontal":0,"vertical":0,"blur":10,"color":"rgba(0,0,0,0.3)"},"drop_cap_view":"default","drop_cap_primary_color":"","drop_cap_,

Aplikacije: Čišćenje i pranje štamparskih valjaka ploča, rolera, pranje industrijskih valjaka, keramičkih valjaka, graviranih valjaka, pranje i čišćenje grafičkih ploča.

 
Više informacija

Rudarstvo

Aplikacije: Pranje i čišćenje ultrazvukom uklanja veoma brzo i efikasno masnoću, ulje, čađ, prašinu, pesak, blato u rudarskim procesima.

 
 
Više informacija

Proizvodne linije

Ultrazvučne kade, Površinski  tretmani pre i nakon mašinske obrade; Odmašćivanje komada; Čišćenje površine za sledeći korak- cinkovanja, niklovanja, hromiranja.. Ultrazvučno čišćenje uklanja vrlo brzo i efikasno masnoću rashladnu tečnost, prljavštinu od metalnih delova i plastike, opiljke, polirajuće paste i višak prljavštine iz procesa proizvodnje.

Površinski  tretmani pre i nakon mašinske obrade; Odmašćivanje komada; Čišćenje površine za sledeći korak- cinkovanja, niklovanja, hromiranja..

Ultrazvučno čišćenje uklanja vrlo brzo i efikasno masnoću rashladnu tečnost, prljavštinu od metalnih delova i plastike, opiljke, polirajuće paste i višak prljavštine iz procesa proizvodnje.

Više informacija

Železnički sektor

Ultrazvučne kade, Čišćenje i odmašćivanje motora vozova i železničkih komponenti. Klijenti iz železničke industrije čiste u našim ultrazvučnim rezervoarima, široku lepezu delova voza, menjače, grejne kutije, osovinske kutije,blokove motora, glave motora,  unutrašnje delove vagona

Čišćenje i odmašćivanje motora vozova i železničkih komponenti. Klijenti iz železničke industrije čiste u našim ultrazvučnim rezervoarima, široku lepezu delova voza, menjače, grejne kutije, osovinske kutije,blokove motora, glave motora,  unutrašnje delove vagona.

 

Više informacija

Čišćenje i pranje kalupa

Aplikacije: Pranje i čišćenje kalupa.

Kalupi od gume i metala; Plastični kalupi za ubrizgavanje; Kalupi za brizganje    aluminijuma; Zamac kalupi; Termoformirani kalupi; Kalupi za ekstruziju…

Više informacija

Surfaces Treatment

Aplikacije: Pranje  i odmašćivanje u industrijskim procesima,  gde je potrebno  izmeniti površinu proizvedenog predmeta da bi se postigla željena svojstva.

Više informacija
Print Friendly, PDF & Email