Ultrazvučna oprema za ispitivanje bez razaranja

Uređaji za ispitivanje ultrazvukom: Portabl ultrazvučni defektoskopi, Phased-array defektoskopi.

Ultrazvučna kontrola kvaliteta se u metaluškoj praksi najčešće koristi kod ispitivanja odlivaka ispitivanja otkivaka ispitivanja traka i profila, ispitivanja cevi merenja debljina stijenki, ispitivanja zavarenih spojeva.

Starmans electronic razvija,  dizajnira i proizvodi prenosne ultrazvučne instrumente i sisteme za ultrazvučnu, infracrvenu kontrolu kao i za kontrolu magnetnim česticama i rendgensko ispitivanje- X-Ray.

Aplikacije: Avijacija – kompozitna ispitivanja; Proizvodnja čelika – veliki odlivci, toplo i hladno valjani čelik;  Inženjering – zavarivanje i spojevi;  Železničke pruge – čvorovi u manganu od čelika;  Energija – austenitni zavarivanje, pogonske osovine; Inspekcija cevi; Otkrivanje i dimenzioniranje pukotina

FLAW DETECTORS

Uređaji za ispitivanje ultrazvukom: Portabl ultrazvučni defektoskopi Phased-array defektoskopi.

DIO 1000 PA

Najnoviji Ultrasonic Flaw Detector Defectobook®  kombinuje karakteristike konvencionalnog ultrazvučni sa snagom  Phased Array.

DIO 1000 SFE

Jednostavno i pristupačno rešenje za vaše svakodnevne primene u radionici, laboratoriji i na otvorenom. Dobro uravnotežen između ergonomije i funkcionalnosti.

DIO 1000 2CH-RAIL

Da bi se osigurala sigurnost u željezničkom saobraćaju, šine se moraju redovno testirati. DIO1000-2CH-RAIL  je prenosni sistem prilagođen kontroli železničkih šina.

Print Friendly, PDF & Email