Senzori za kontrolu procesa

Višekanalni senzor za Industriju 4.0- pametna kontrola procesa

MIRS grupu proizvoda čine snažni i robusni industrijski senzori koji su dizajnirani za inline merenja ( tokom procesa) u realnom vremenu, za razne industrijske i komercijalne tečnosti kao što su ulja, maziva, prehrambene namirnice, pića, mleka, heterogene smeše i mnoge druge tečnosti.

MIRS-T senzor,  lako se može integrisati u postojeće sisteme za praćenje stanja motornog ulja, ulja menjača i hidrauličkog ulja. Ima 8 prilagođenih i podesivih korisnih kanala dizajniranih za nadgledanje svih relevantnih hemijskih promena u uljima kako bi omogućili klijentima da zaštite svoju opremu.

MIRS senzori se mogu konfigurisati ili za prenos neobrađenih senzorskih podataka  ili za pružanje potpuno kalibrisanih podataka. U ovom drugom slučaju obrada podataka vrši se pomoću Embedded predictor softvera.

Podaci se mogu prenijeti putem USB-a, Etherneta ili CANopena u cloud uslugu ili u upravljački sistem.

Aplikacije:

  • Monitoring stanja ulja važne promene u mazivu poput oksidacije, nitriranja, sulfacije, Bazni i kiselinski broj i sadržaj vode i parametri koji se odnose na paket aditiva, kao što su antioksidanti, deterdženti, disperzatori i anti-habanje / korozija.
  • Analiza goriva- Za benzin, dizel, biogoriva i druga goriva možemo meriti parametre kao što su sastav aditiva, sadržaj vode, kontaminacije i mnogo više
  • Kontrola kvaliteta hrane –  praćenje parametara direktno iz hemijskih promena u mernom spektru. Sastav bezalkoholnih i alkoholnih pića i utvrđivanje kontaminacije. Analiza mleka, sadržaja ulja u semenu repice i maslinovog ulja. Kontrola procesa za prehrambenu industriju
Višekanalni senzor za Industriju 4.0- pametna kontrola procesa MIRS-T-SPEKTRALNI-SENZOR
MIRS-A-SPEKTRALNI-SENZOR Višekanalni senzor za Industriju 4.0- pametna kontrola procesa
Print Friendly, PDF & Email
Preuzmite brošuru (PDF)