IR Sphinx ATR

IR Sphinx ATR  spektrometri koriste princip Attenuted Total Reflection (ATR)  za snimanje infracrvenog spektra uzorka. Uređaji su dostupni u rasponu talasnih dužina od 2,5–5,0 µm ili 5,5–11,0 µm. Spektralna rezolucija varira između 18cm-1 i 36cm-1. Svi spektrometri uključuju Spectrolytic softver SphinkSuite koji radi na svim najčešće korištenim operativnim sistemima. Izvor napajanja je baterija dizajnirani su tako da budu prenosivi i operativni u svim uslovima.

Spectrolytic  IRSphinx asortiman proizvoda ATR i Transmission spektrometri ne samo da našim kupcima daju poprilično povoljnu cenu po merenju već dodaju veliku vrednost njihovim kompanijama pružajući brze i tačne rezultate tokom analize fluida.

Uređaji iz palete IRSphinx mogu biti stacionirani u laboratoriji, prenosivi ili ugrađeni u postojeće sisteme.

Aplikacije:

  • Monitoring stanja ulja važne promene u mazivu poput oksidacije, nitriranja, sulfacije, Bazni i kiselinski broj i sadržaj vode i parametri koji se odnose na paket aditiva, kao što su antioksidanti, deterdženti, disperzatori i anti-habanje / korozija.

 

  • Analiza goriva- Za benzin, dizel, biogoriva i druga goriva možemo meriti parametre kao što su sastav aditiva, sadržaj vode, kontaminacije i mnogo više

 

  • Kontrola kvaliteta hrane – praćenje parametara direktno iz hemijskih promena u mernom spektru. Sastav bezalkoholnih i alkoholnih pića i utvrđivanje kontaminacije. Analiza mleka, sadržaja ulja u semenu repice i maslinovog ulja. Kontrola procesa za prehrambenu industriju.
IR Sphinx ATR spektrometari koriste princip Attenuted Total Reflection (ATR) za snimanje infracrvenog spektra uzorka.
Print Friendly, PDF & Email
Preuzmite brošuru (PDF)