Prenosni analitički spektrometri

PRENOSNI FTIR SPEKTROMETRI

Spectrolitic analitički spektrometri pružaju brzo i precizno merenje u laboratoriji, na linijama ili na terenu koji eliminišu dosadašnji zahtev za skupim i dugotrajnim laboratorijskim analizama.
Svi Spectrolotic uređaji su robusni, izrađeni bez pokretnih delova uz minimalnu intervenciju za održavanje. Savršeni za industrijsku upotrebu.
U grupu prenosnih uređaja spadaju:
IRSphinx Transmission, Lab-In-Box, IRSphinx ATR, Fieldkit
Gde ih koristimo:
– Monitoring stanja ulja važne promene u mazivu poput oksidacije, nitriranja, sulfacije, Bazni i kiselinski broj i sadržaj vode i parametri koji se odnose na paket aditiva, kao što su antioksidanti, deterdženti, disperzatori i anti-habanje / korozija.

– Analiza goriva- Za benzin, dizel, biogoriva i druga goriva možemo meriti parametre kao što su sastav aditiva, sadržaj vode, kontaminacije i mnogo više

– Kontrola kvaliteta hrane – praćenje parametara direktno iz hemijskih promena u mernom spektru. Sastav bezalkoholnih i alkoholnih pića i utvrđivanje kontaminacije. Analiza mleka, sadržaja ulja u semenu repice i maslinovog ulja. Kontrola procesa za prehrambenu industriju.

Print Friendly, PDF & Email
Preuzmite brošuru (PDF)