EMO

EMO- kompetencija u čišćenju

EMO Oberflachentechnik je vaš kompetentan partner kada je u pitanju čišćenje industrijski proizvedenih delova. Proizvodni program se kreće od sistema zasnovanih na rastvaraču do hibridnih sistema kod kojih su iskombinovani postupci čišćenja na bazi rastvarača i vodom u jednom sistemu.

VAIOCS tehnologija garantuje savršene rezultate čišćenja sa maksimalno pouzdanim i izdržljivim sistema uz minimun operativnih troškova. Svaki put!

Standardni sistemi od EMO su najbolji izbor za brojne zadatke čišćenja. Klasični sistemi čišćenja postavljaju standarde u pogledu ekonomičnosti i fleksibilnosti. Kao i specijalni sistemi i oni rade dokazanom metodom VAIOCS-a.

Sistemi neprekidnog čišćenja za maksimalnu produktivnost, dostupni su u verzijama jedne ili dve linije. Nove tehnologije čišćenja omogućavaju vrhunski kvalitet čišćenja, odmašćivanja i prezervacije.

Visok nivo čistoće delova pre i posla kaljenja postaje standard tržišta. Neki od ovih procesa postavljaju visoke zahteve na nivou čistoće delova koji se tretiraju. Kupci žele sisteme za čišćenje koji pouzdano uklanjaju kontaminaciju ulja, kao i osušene neorganske ostatke iz prethodnih procesa. Inovativni sistemi za čišćenje nakon termičke obrade iz EMO-a koriste kombinovani VAIOCS proces i lako mogu da zadovolje ove zahteve. Očišćeni delovi ispunjavaju najviše zahteve za čistoćom. Nije iznenađujuće što se većina vodećih kompanija za kaljenje oslanja na pionirsku sistemsku tehnologiju kompanije EMO.

Sistem za pranje i odmašćivanje cevi do 30 metara dužine

EMO Oberflachentechnik prelazi u nove dimenzije kada su u pitanju sistemi za čišćenje cevi. U skladu sa najstrožim zahtevima za čistoćom, sistem, koji je verovatno najveći na svetu, čisti i odmašćuje cevi od nerđajućeg čelika za atomske elektrane. Patentirani VAIOCS proces u kombinaciji sa jedinstvenom tehnologijom postavlja nove standarde širom sveta za čišćenje i odmašćivanje cevi.

Specijalni sistemi za posebne zadatke

Nisu svi zadaci čišćenja idealno rešeni standardnim sistemima. Posebno kada je u pitanju čišćenje sitnih čestica u kombinaciji sa neobičnim predmetima. Posebni sistemi i individualna rešenja za čišćenje su tada prvi izbor. Planiranje, projektovanje i izgradnja specijalnih sistema su decenijama ključne kompetencije EMO Oberflachentechnika. Specijalisti za čišćenje iz Bretena pokazali su svoju kompetentnost u čišćenju sa više stotina sistema. Bez obzira kakav je vaš zadatak , može se rešiti ekonomično i ekološki sa posebnim planiranim sistemom za čišćenje iz EMO.

Kombinovani sistem čišćenja za maksimalnu fleksibilnost

Dobro poznati princip VAIOCS je u srcu nove generacije kombinovanih sistema. Stručnjaci EMO-a su postigli nemoguće! Tehnologija naprednog procesa omogućava kombinovanje čišćenja na vodenoj i na bazi rastvarača po prvi put u jednoj komori. Korisnik može kombinovati vodeno čišćenje i čišćenje na bazi rastvarača kako on želi. To čini ove sisteme sveobuhvtnim, podjednako pogodnim za odmašćivanje, čišćenje, sušenje i prezervaciju.

Print Friendly, PDF & Email
Preuzmite brošuru (PDF)