CSI SUPPORT – oprema i rešenja za kontrolu kvaliteta i unapređenje proizvodnje u industriji

Zastupamo kompanije koje su zahvaljujući visoko- kvalitetnim proizvodima, inovativnim rešenjima i patentima i  odličnom post prodajnom podrškom,  nalaze među najboljima na svetu.

Naši partneri, proizvođači su:  opreme za kontrolu kvaliteta bez razaranja (NDT);  merne opreme za metrološke laboratorije; mašina za pranje i odmašćivanja mašinski proizvedenih delova; ultrazvučnih uređaja za prediktivno održavanje pogona i procesa; sistema za filtraciju i separaciju ulja i odlaganje opiljaka;  komora za testiranje i simulaciju;  specijalnih i standardnih hemikalija za industriju; ultrazvučnih uređaja za otkrivanje grešaka u materijalima.

Naša misija je da svojim klijentima obezbedimo adekvatnu podršku u opremi, stručnim savetima, edukacijama i dodatnim uslugama koja će njihov posao učiniti još uspešnijim.

Naše vrednosti: kao kompanija i kao individue pridajemo veliku važnost integritetu, iskrenosti, ličnom zalaganju i međusobnom poštovanju. U potpunosti se angažujemo oko naših klijenata i partnera, prihvatamo izazove, posvećujemo se novim tehnologijama i kontinuirano radimo na sopstvenoj edukaciji.

Verujemo da je poverenje najveći oblik motivacije među ljudima i da ništa ne gradi i ne jača poverenje koliko ispunjavanje obećanja koje smo dali.

CSI SUPPORT d.o.o. Beograd

Ivana Jugovića 4, 11211 Beograd, Srbija

Kancelarija: Jurija Gagarina 14 lj, 11070 Novi Beograd

PIB: 108501921; MB: 21011916

Phone: +381 (0)62-316-747

e-mail: office@csisupport.rs

www.csisupport.rs

Print Friendly, PDF & Email
Preuzmite brošuru (PDF)