II MEĐUNARODNI FORUM ZA UNAPREĐENJE POUZDANOSTI

4 -6 oktobar 2022, Borovec, Bugarska

Poštovane kolege,


Nakon uspešno održanog prvog međunarodnog Foruma o unapređenju pouzdanosti opreme i procesa – 1st IRIF 2019.,sa zadovoljstvom vas pozivamo da učestvujete na 2 nd International Reliability Improvement Forum (IRIF) 2022 koji će se održati u hotelu Rila u Borovecu (Bugarska) u periodu od 04.10. do 06.10.2022. godine.
IRIF je događaj posvećen unapređenju pouzdanosti održavanja kao strateški važnom zadatku svake savremene organizacije.
Program  konferencije obuhvata teme, aspekte i izazove sa kojima se svakodnevno suočavaju Reliability i Maintenance korisnici. Namenjen je kako menadžerima održavanja, tako i članovima službi za održavanje.  
Tokom dva dana Foruma, međunarodni i domaći govornici podeliće sa vama svoja znanja, iskustva i tehnološke inovacije primenjene u različitim industrijama širom sveta, kao i rezultate izražene kroz postignuta poboljšanja i stečene benefite.
Program prvog dana sadrži 12 prezentacija (svaka iz različite oblasti) i panel-diskusiju, dok je drugi dan rezervisan za 12 interaktivnih radionica koje još dublje obrađuju svaku od tema.
Tokom Foruma biće predstavljene najnovije tehnologije za unapređenje pouzdanosti, sa modelima kako da ih implementirate u vašim organizacijama.
Naš tim je neprofitna organizacija koja zajedno sa našim partnerima, govornicima i sponzorima ima zajednički cilj, a to je da znanje i stručnost budu dostupni svima i svugde.
O uslovima učešća pogledajte Registration package koji uključuje smeštaj, obroke za dva dana i pristup svim događajima.


Zvanični jezik Foruma je engleski.


Vidimo se na IRIF 2022.

Print Friendly, PDF & Email